Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyetin ışığı altında birleştik, tek yürek olduk”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Kırklareli yerel seçim saha çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
“Cumhuriyetin ışığı altında birleştik, tek yürek olduk”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu “Halkın gücünü halk için halkla birlikte daha güzel yarınlar için seferber edeceğiz” dedi. Gündoğdu yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:

“Kırklareli sokaklarında bizler, Mustafa Kemal’in izinde laik Cumhuriyetin ışığı altında birleştik, bir araya geldik, tek yürek olduk. Güzel şehrimin kalpleri güzel, gözleri ışıldayan insanları bize güç verdi.  Bizlerde söz veriyoruz; halkın gücünü halk için halkla birlikte daha güzel yarınlar için seferber edeceğiz. Bu doğrultuda saha çalışmalarımız kapsamında;

27 Mart 2024 Çarşamba günü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu ile birlikte esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik, desteklerinden dolayı esnaf arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Aynı gün akşamı Karakaş Mahallesinde coşkulu bir kalabalıkla birlikte muhteşem bir yürüyüş geçekleştirdik.

28 Mart 2024 Perşembe günü Kavaklı Beldemizi ziyaret ederek coşkulu, kararlı ve kazanma azmi yükselmiş hemşehrilerimizle birlikte olduk.

Daha sonra akşam saatlerinde Bademlik Mahallesinde muhteşem yürüyüşlerimize bir yenisini daha ekledik.

Kırklareli kararını vermiş, Kırklareli halkı Cumhuriyetin ışığı sönmesin istiyor, Kırklareli halkı aydınlık yarınlar istiyor, Kırklareli halkı halkçı belediyecilik istiyor.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.