Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sepetler yılbaşı gecesine hazır

Edirne’de bir markette alışveriş hazırlığı dikkat çekerken yılbaşı gecesini evde geçireceklere özel hazırlanan yılbaşı sepetleri de yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2023 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2023 15:31
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Sepetler yılbaşı gecesine hazır

2024 yılına sayılı günler kala, yılbaşı hazırlıkları için Edirne'deki bir markette alışveriş hareketlenmeye başladı. Yeni yıl coşkusunu daha da renklendirmek isteyenler için özel olarak tasarlanan 2024 yılbaşı sepetleri, raflardaki yerini aldı. Bu sepetler, atıştırmalıklardan çerezlere, içeceklere kadar geniş bir ürün yelpazesini içeriyor.

Edirne'deki bu markette, yılbaşı sepetleri farklı boyutlarda ve her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Üç farklı boyutta düzenlenen sepetler, içerdikleri ürün çeşitliliği ve kalitesiyle dikkat çekiyor. En uygun fiyatlı seçenek olan "Yılbaşı Klasik Kutu" 395 lira, orta boy "Yılbaşı Sepeti" ise 595 lira olarak satışa sunulurken, daha özel bir deneyim sunan "Yılbaşı Premium Sepeti" ise 750 liradan alıcı buluyor.

Yılbaşı gecesini evde geçirmeyi planlayanlara hitap eden bu sepetler, özel içerikleriyle yeni yılın coşkusunu evlere taşımayı hedefliyor. Her bir sepet, atıştırmalıklardan başlayarak içecek çeşitliliği, şık süslemeler ve özel ambalajıyla yılbaşı akşamını daha özel kılmak için özenle hazırlanmış durumda.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.