Hava Durumu

Seyyar Balıkçı: "Bu Senenin Balığı Sardalya"

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sokak aralarında uygun fiyata seyyar balık satışı yapan Engin Şinik, "Bu senenin balığı sardalya balığıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2025 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2025 13:54
Kaynak: İHA
Seyyar Balıkçı: "Bu Senenin Balığı Sardalya"

Seyyar tezgahta istavrit, sardalya, hamsi ve uskumruyu kilogramı 150 TL’den satışa sunduğunu belirten Engin Şinik, vatandaşlara her ay düzenli olarak balık yemeleri tavsiyesinde bulundu. Şinik, "Hamsi ve sardalyayı şu an 100 ile 150 TL arasında satıyorum. Bazen balık olmayınca 200 liraya kadar çıkıyor. Bu senenin balığı sardalya balığıdır. İnanın balıklar bu yıl temmuz ayından beridir o kadar lezzetli ki her aileye balık yemelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Vatandaşların özellikle palamut, lüfer ve çinekop beklediğini ifade eden Şinik, "Ama bu aralar pek çıkmıyor, bekliyoruz. Havalar halen sıcak olduğu için şu an balık az çıkıyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.