Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şubat ayında pastırma yazı

Edirne’de son günlerde, Şubat ayı olmasına rağmen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, vatandaşın çarşı ve parklara akın etmesini sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 15:34
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Şubat ayında pastırma yazı

Bugün, meteoroloji şehir merkezinde hava sıcaklığını 18-20 derece olarak açıkladı. Şubat ayı olmasına rağmen son günlerde Edirne’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Sıcak havayı fırsat bilen Edirne’deki vatandaşlar çarşı merkeze ve parklara akın ettiler. Güneşli havanın tadını çıkaran Edirnelilerin bir kısmı parklarda ve banklarda otururken bir kısmı da Saraçlar Caddesi’nde yürüyüş yapmayı tercih ettiler.

Edirne Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre halk arasında pastırma yazı diye tabir edilen güneşli ve sıcak havanın Pazar gününe kadar devam edeceği, Pazartesi ve Salı günü yağış beklendiği ifade edildi. Pazartesi ve Salı günü yağacak yağışlarla birlikte sıcaklıkların 10 derece düşerek 9-10 derece seviyelerinde seyredeceği, Salı gününden sonra da kademeli olarak mevsim normallerine döneceği bilgisi verildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.