Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihi köprülerde tek yön uygulaması

Edirne Valiliği, Kakava ve Hıdrellez Şenlikleri’nde oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle tarihi Tunca ve Meriç köprülerinin tek yönlü kullanılmasına izin verileceğini açıkladı. Açıklamada, Karaağaç’tan kent merkezine gideceklerin Mehmet Müezzinoğlu ve NATO köprülerini kullanması önerildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
Tarihi köprülerde tek yön uygulaması

Edirne Valiliği, kentte bu yıl 4-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri nedeniyle oluşan yoğunluğa karşı açıklama yaptı.

Valilik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Karaağaç Mahallesi’nden kent merkezine gitmek isteyenler için tarihi Tunca ve Meriç köprülerinin kullanılmasına izin verilmeyeceği açıklanırken; Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve NATO köprülerinin kullanılması gerektiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada; “Hıdırellez-Kakava şenlikleri dolayısıyla yoğunluk yaşanan bölgelerde trafik akışının güvenli olarak seyredebilmesi için Karaağaç mevkiiden il merkezi istikametine gitmek isteyen sürücülerin Tarihi Tunca ve Meriç Köprüsü’nü kullanmalarına müsade edilmeyecektir. Karaağaç’tan il merkezine dönecek sürücülerimizin Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve NATO köprülerini kullanması gerekmektedir. İl merkezinden Karaağaç istikametine gitmek isteyen sürücülerimizin tarihi Tunca ve Meriç Köprüsünü tek yönlü olarak kullanmasına izin verilecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.