Hava Durumu

Tekirdağ’da Deneyap Teknoloji Atölyeleri Mezuniyet Coşkusu

Tekirdağ’da Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim alan gençler için mezuniyet töreni düzenlendi. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende öğrenciler, üç yıl süren eğitimlerinin ardından mezuniyet belgelerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2025 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2025 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
Tekirdağ’da Deneyap Teknoloji Atölyeleri Mezuniyet Coşkusu

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrenciler; robotik kodlama, havacılık ve uzay teknolojileri, enerji teknolojileri ve nesnelerin interneti gibi 11 farklı alanda eğitim görerek fikirlerini projelere dönüştürdü. Bu süreçte takım çalışması, problem çözme ve yenilik üretme becerilerini geliştiren gençler, teknolojiye yön verecek bilgi ve donanıma sahip oldu.

Türkiye genelinde 9 bin 490 gencin mezuniyet sevinci yaşadığı program, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Tekirdağ’daki törene Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün yanı sıra Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Akçal, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, T3 Vakfı Marmara 3 Bölge Sorumlusu Emrah Hekim, öğrenciler ve aileleri katıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.