Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tül projelerini açıklayacak

Edirne Bağımsız Belediye Başkan adayı Songül Çetinkaya Tül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde projelerini anlatacak. Tül, “Tek derdimiz Edirne’mizin hak ettiği yere gelmesidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
Tül projelerini açıklayacak

Edirne Bağımsız Belediye Başkan adayı Songül Çetinkaya Tül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde basın mensuplarıyla bir kafede bir araya gelerek projelerini açıklayacak.

Tül, “Gözümüzün bebeği Edirne’miz için yoğun bir emekle hazırlamış olduğumuz birbirinden değerli projelerimizi, nihayet Edirne halkına açıklayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizin bazılarını 9 aydır, seçim sürecinde ziyaret etmiş olduğumuz Edirne halkına, basın mensuplarına, gazetelere, haber sitelerine anlatmaya çalıştık. Tüm projelerimizi en anlamlı gün olacağını düşündüğümüz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, basın açıklamasıyla anlatmayı uygun gördük. Basın açıklamamızdan sonra Edirne halkına, kaldığımız yerden tüm projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Sosyal medya aracılığı ile de projelerimizi Edirne’nin her bir köşesindeki halkımızda takip edecektir. İnşallah sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız. Tek derdimiz Edirne’mizin hak ettiği yere gelmesidir” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.