Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TYSD Edirne Şubesi’nden Ramazan yardımı

TYSD Edirne Şubesi, her yıl Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere yaptığı yiyecek yardımını bu yıl da devam ettiriyor. Şube Başkanı Ayterim Ağaoğulları, bu yıl 100 aileye yardım yapmaya başladıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 15:17
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
TYSD Edirne Şubesi’nden Ramazan yardımı

Türkiye’de 1928 yılında kurulan ve Edirne’de 1985’ten günümüze şube olarak çalışmalarına devam eden Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Edirne Şubesi, Ramazan ayı geleneğine devam ediyor.

Dernek, her Ramazan ayında Edirne’deki ihtiyacı olan ailelere yiyecek yardımında bulunurken; bu sene de 100 aileye yardımda bulunmaya başladı.

“100 AİLE İLE KALMAYIP İLAVE YAPABİLİYORUZ”

TYSD Edirne Şubesi Başkanı Ayterim Ağaoğulları, dernek olarak her yıl Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere yiyecek yardımı yaptıklarını belirterek; “Bu yıl da 100 aileye yiyecek yardımı yapıyoruz. Ama daha çok ihtiyacı olan varsa 100 aile ile kalmayıp ilave yapabiliyoruz. İhtiyacı olanlar bize müracaat edebiliyorlar. Biz kimseden yardım almıyoruz. Bağışçılarımız olan Edirneli hayırseverlerin sayesinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bize müracaat edenlerden liste yapıyoruz ve yardıma ihtiyacı olanlara veriyoruz. Yardım paketlerimizde gıda ağırlıklı ürünler var. Paketlerimizde peynirden yağa, bakliyata kadar her şey var” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.