Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulus Pazarı’na ilgi artarak sürüyor

Havaların ısınmaya başlamasıyla Ulus Pazarı’na olan ilgide artış var. Son iki haftadır ilginin artmasında yazlık ürünlerin de tezgahlarda yer alması etkili oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 16:32
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ulus Pazarı’na ilgi artarak sürüyor

Edirne’de her Cuma günü kurulan Ulus Pazarı’na ilgi, havaların ısınması ve yazlık kıyafetlerin yavaş yavaş tezgahlarda yerini almasıyla beraber artmaya başladı.

Yerli müşterinin pazara ilgisinin her zamanki gibi yoğun olduğunu ve kış aylarında azalan Bulgar müşterilerin de son 2 haftadır sayılarında artış olduğunu söyleyen Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan “Son iki haftadan beri havaların biraz daha sıcak. Yani havaların ısınması ile beraber tezgahlarımızda kışlık kıyafetlerin yerini yazlık kıyafetler almaya başladı. Tabi ki bu tam olarak mevsimin dönmesi Nisan ayının ortalarını bulacak. Ama şu anda yazlık kıyafetler, tezgahlarda yerini almaya başladı. Havanın iyileşmesi ile birlikte yaz sezonunda bunun artarak devam etmesini bekliyoruz. Yazlığa dönen tezgahlarda onun satışı devam edecektir. Yeniden kışlık ürünü koyması pek mümkün değil” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.