Hava Durumu

Vali Uğur Turan’dan Sergen Köyü Okullarına Ziyaret

Kırklareli Valisi Uğur Turan, eşi Nihal Turan ile birlikte yeni eğitim öğretim yılı öncesinde köy okullarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine Vize İlçesi Sergen Köyü İlkokulu ve Ortaokulu ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2025 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2025 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
Vali Uğur Turan’dan Sergen Köyü Okullarına Ziyaret

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarının son durumunu yerinde inceleyen Vali Turan, okul yönetiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Vali Turan’a; Vize Kaymakamı Kemal Balaban, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Yusuf Eskitürk, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve İl İdare ve Denetim Müdürü Emine Belma Arslantaş eşlik etti.

Öğretmenlerin fedakârlıkları, öğrencilerin gayreti ve velilerin desteğiyle yeni dönemin başarıyla tamamlanacağına inandığını belirten Vali Turan, “2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilimize, ülkemize ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.