Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilik görevi 1 günlüğüne çocukların

Edirne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Edirne Valisi Yunus Sezer, makamını bir günlüğüne Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Feyza Öykü İn’e bıraktı. İn, İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak ve İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’a taleplerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 11:35
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Valilik görevi 1 günlüğüne çocukların

Edirne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu Mustafa Anıl Çıtak, bir öğretmen, 2 kız ve bir erkek öğrenci ile Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.

Öğrenciler, ziyarette Vali Sezer’e çiçek takdim ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken; Vali Sezer de öğrencilere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Ziyarette Vali Sezer, makamını bir günlüğüne Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Feyza Öykü İn’e bıraktı. Valilik makamına oturan İn, Türkiye’nin, Edirne’nin ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

AK VE KARABURUN’A TELEFONLA TALEPLERİNİ İLETTİ

İn, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir günlüğüne Edirne Valiliği görevini yürütürken; İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak ve İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’a çeşitli görevlerde talimat verdi.

ÇOCUK VALİDEN SPOR TESİSİ VE GÜVENLİK ÖNLEMİ TALİMATI

İn, ilk olarak İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak’a telefon ederek, başta Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu olmak üzere Edirne’deki tüm okulların yanına ücretsiz spor tesislerinin kurulmasını talep etti. İl Müdürü Ak, İn’in talebini olumlu karşılarken; bayramını da kutladı. İn, daha sonra İl Müdürü Karaburun’a telefon etti. İn, okulların çıkış saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle öğrencilerin evlerine ulaşmakta sıkıntılar yaşadığını belirtirken; okul saatleri dışında yabancıların okul bahçelerine girerek kirlettiğini söyledi. İn’in taleplerini olumlu karşılayan Karaburun, konularla ilgili çalışma gerçekleştireceklerini söyleyerek, bayramını kutladı. Ziyaretin sonunda Vali Sezer, öğrencilere hediye takdim etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.