Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Vatandaşlar doğal ürün arayışında”

Edirne’de esnaflık yapan Rıdvan Arslan, ördek ve kaz yumurtalarına olan talebin arttığını belirterek “Ördek ve kaz yumurtasına çok talep var. Vatandaşlar artık doğal ürün arayışında” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:41
Kaynak: HİLAL PEKER
“Vatandaşlar doğal ürün arayışında”

Edirneli esnaf Rıdvan Arslan, son dönemde ördek ve kaz yumurtalarına olan talebin belirgin bir şekilde arttığını dile getirdi. Kendi dükkanında yıllardır hizmet veren Arslan, bu artışın ardında insanların doğal ve sağlıklı beslenme trendine olan ilgisinin yattığını ifade etti.

Arslan, özellikle ördek ve kaz yumurtalarının protein açısından zengin olması ve tavuk yumurtasına göre daha besleyici olmasının bu ürünlere olan talebi artıran önemli faktörlerden biri olduğunu vurguladı. 

“EDİRNE’NİN MERKEZ KÖYLERİNDEN GELİYOR”

Yumurtaların merkez köylerden geldiğini söyleyen Arslan; “Ördek ve kaz yumurtasına çok talep var. İkisi de protein bakımından tavuk yumurtasına göre daha zengin. Bu aralar vatandaşlar çok sormaya başladı. Edirne’nin köylerinden geliyor. Vatandaşlar artık doğal ürün arayışında. Sporcular da tüketiyor. Satışların artmasını doğal ürün arayışına bağlayabiliriz” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.