Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vize’li kadınlar Çanakkale’ye gidiyor

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Vize Belediyesi tarafından 3 Mart 2024 Pazar günü Çanakkale Gezisi düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
Vize’li kadınlar Çanakkale’ye gidiyor

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp yaptığı açıklamada, “Mart ay’ı içinde hem 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hem de Çanakkale Zaferinin 109. Yılı olması dolayısıyla böyle anlamlı bir gezi organize ediyoruz. Özellikle 8 Mart tarihinde emekçi bayanlarımızın da katılım sağlayabilmesi için gezi programımız Pazar günü gerçekleşecektir. Gezi programı kapsamında ilçemizden 3 Mart 2024 Pazar sabahı saat 06.00’da hareket edildikten sonra Kilitbahir ziyaret edilecek. Ardından sırasıyla Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Hastane Müzesi, Çanakkale Şehitler Abidesi, Alçıtepe Köyü,57.Alay Şehitliği, Conkbayırı ziyaretlerinin ardından Vize’ye dönüş gerçekleşecektir.

Gezi programına katılmak isteyen bayanlarımız 26 Şubat 2024 Pazartesi günü itibarıyle Belediyemize gelerek kayıt yaptırabilirler. Geziye katılacak tüm bayanlarımıza keyifli bir gezi geçirmelerini ve güzel anılarla dönmelerini diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.