Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaman yeniden aday

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, Mahalli İdareler Seçimleri’nde göreve yeniden aday olduğunu açıklarken; aza adaylarını tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 17:23
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Yaman yeniden aday

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde göreve yeniden aday olduğunu açıkladı.

Edirne Erzurumlular Kültür Yardimlaşma Ve Dayanişma Derneği’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yaman, Sabuni Mahalle Muhtarlığı adaylık konuşmasını yaparken; azalarını da tanıttı.

“AMACIMIZ KURUMLARLA İYİ ÇALIŞABİLMEK”

Yaman, adaylık açıklamasına gelen mahalle sakinlerine teşekkür ederek; “31 Mart yerel seçimlerine doğru gidiyoruz. Heyecanlıyız, çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelimiz de her zaman yanımızda olduğu için onlara da çok teşekkür ederiz. Muhtar dediğiniz, kimsenin muhtarı olmaz, mahallenin muhtarı olur. Sadece mahallesine hizmet eder. Biz de bu düşünceyle devam ediyoruz. Amacımız, ikinci dönemde de devam edebilmek. Hep beraber çalışarak devam edeceğiz. Bizim amacımız, kurumlarla daha iyi çalışabilmek, daha iyi diyalog halinde olmamızdır” ifadelerini kullandı.

İŞTE YAMAN’IN AZA ADAYLARI

Aza adaylarını da açıklayan Yaman; “Aza adaylarımızda mahallemizden taşınmalarından dolayı 3 tane değişiklik var. Yeni azalarımızla da yola devam edeceğiz. Hepsi genç, dinamik ve heyecanlılar. Aza adaylarımız; Macide Güler, Murat Nedim Oruntak, Sibel İzmir, Tolga Tüccar, Mehmet Köker, Mustafa Eryonar’dır. Beraber devam ediyoruz. Biz bir aileyiz. Burada toplanma amacımız, pandemi ve depremlerden dolayı bir araya gelememekti. Bu nedenle mahallelimizle beraber olalım dedik ve kendilerini davet ettik. İnşallah hep beraber devam edeceğiz” dedi.

TALEPLERİNİ ANLATTI

Yaman, seçimlerin ardından Edirne Belediye Başkanlığı’nda oluşacak yeni yönetimden taleplerini açıklarken; “İnşallah belediye yönetimine bize hizmet edecek kişiler gelir. Bizim gönlümüzde bütün adaylar vardır. Çalışkan, azimli olan kim varsa gelsin ki biz de mahallemize hep beraber hizmet edelim. Belediyenin yeni yönetiminden taleplerimiz; başta metruk binalarımız ve tarihi eserlerimizde çok büyük bir sorun var. Bunlarla ilgili girişimde bulunduğumuz halde bir gelişme olmadı. Bunlar Çevre Koruma Vakfı’nda olduğu için Valimize bu konuda müraaat ettik. Valilerimiz de çok hızlı değiştiği için gelen yeni valimize de bilgi verdik. Bir diğer sorumuz da köpekler. Köpek sorununu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Kulağında küpe olduğu için diyorlar ki ‘Köpekler kısırlaştırıldı.’ Maalesef böyle bilgi alıyoruz. Bir de Suriyelilerimiz vardı. Suriyelilerden Allah’ın izni ile kurtulduk. Bu konuda Emniyet Müdürümüze ve Sayın Valimize çok teşekkür ederiz. Bu konu üzerine çok düştüler. Mahallemiz için de çok güzel oldu” sözlerine yer verdi.

5 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ AÇIKLADI

5 yıllık görevi boyunca gerçekleştirdiği projeleri de açıklayan Yaman; “5 yıl içinde çalışmalarımızda, aydınlatılmayan direklerimiz vardı. Direk koydurduk ve kopan kabloları değiştirdik. Atatürk Ortaokulu’nun olduğu bölgede itfaiye, ambulans araçlarının giremeyeceği sokak vardı. O sorunu çözdük, yolu genişlettirdik. Edirne Lisesi’nin duvarlarını yaptırdık. İl Özel İdaresi’ne ve kurumlara çok teşekkür ederiz. Mahallemizde muhtarlığımız yoktu. Muhtarılığımızı yaptık. İnsanlar daha rahat bir şekilde gelip sorunlarını anlatabiliyorlar. Mahalle sakinlerimiz için telefonlarımız 7 gün 24 saat açık. Hizmetlerimize her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.