Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan 2 gollü galibiyet

Edirnespor, bugün evinde oynadığı karşılaşmada Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü 2 golle geçti.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 17:16
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor’dan 2 gollü galibiyet

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 27’nci hafta maçında, 25 Kasım Stadı’nda, Malatya Arguvan Spor Kulübü ile karşılaştı. Bugün saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Sinan Dereci yönetirken; yardımcılıklarını Musa Çetindemir, Abdullah Maden ve Yasin Kalcıoğlu yaptı.

Edirnespor, sahaya Ahmet Çolak, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Kemal Can Aydemir, Emre Gürsel Hürcan, Uğur Ayhan, Yağız Berkay Hazar, Said Can Açıkalın, İlkay İşler, İlhan Topatar ve Atakan Serin ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Ahmet Baykal, Yunus Özdemir, Abdulsamet Kırım, Abdussamet Yılmaz, Serhat Emirler, Volkan Ünlü, Ümitcan Eksi ve Efe Yüceer’den oluştu.

Malatya Arguvan Spor Kulübü de sahaya Davut Paşa, Engin Berk Nebioğlu, Semih İntepe, Musa Buğrahan Kavaklı, Furkan Yiğit, Okan Saraçoğlu, Mahmut Altınkaya, Mertcan Aşcı, Selman Faruk Dibek, İbrahim Enes Hoş ve Emirhan Tak ilk 11’i ile çıktı. Malatya temsilcisinin yedekleri de Arda Özkay, Mehmet Han Küçük, Yunus Karadağ, Yağız Rüştü Aktaş, Miraç Ölmez, Mehmet Can Davarcıoğlu ve Yaşar Atakan Tuncay’dan oluştu. 

3 GOLLÜ KARŞILAŞMA

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası, hafif yağmurlu ve rüzgârlı bir havada başladı. Maça hızlı başlayan taraf, ev sahibi Edirnespor oldu. Sarı kırmızılılar, maçın 13’inci dakikasında İlkay İşler’in golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Edirnespor, oyununu skora yansıtamadı. İlk 45 dakika, sarı kırmızılıların 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı ise Malatya Arguvan Spor Kulübü’nün baskısı ile başladı. Malatya temsilcisi, maçın 52’nci dakikasında Furkan Yiğit ile skoru eşitledi. Kalesinde golü gören Edirnespor, ataklarını sıklaştırırken; 67’nci dakikada İlhan Topatar’ın golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmazken; Edirnespor evinde 3 puan almanın mutluluğunu yaşadı.

TARSUS İDMAN YURDU İLE OYNAYACAK

Edirnespor, evindeki galibiyetin ardından puanını 40’a çıkardı. 1. Grup’ta 5’inci sıraya yükselen sarı kırmızılıların 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 14 Nisan Pazar günü ise deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı'nda oynanacak maç saat 15.00'te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.