Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan Play-Off’a veda

TFF 3. Lig 1. Grup’taki ilk Play-Off karşılaşmalarında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan Edirnespor, penaltılarda elendi. 120 dakikanın 1-1 tamamlandığı maçta Edirnespor, 2 penaltıyı kaçırarak toplamda 5-4’lük skorla Play-Off’lara veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor’dan Play-Off’a veda

TFF 3. Lig 1. Grubu 6’ncı sırada tamamlayarak Play-Off’a kalma şansı elde eden Edirnespor, bugün Play-Off karşılaşmalarındaki ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı.

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda bugün saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Davut Dakul Çelik yönetirken; yardımcılıklarını Kemal Mavi, Mahmut Gülle ve Aykut Sergin yaptı.

Edirnespor, sahaya Baver Kuçkar, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş, Kemal Can Aydemir, Tayfun Kırca, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, İlhan Topatar, Yunus Özdemir ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Ahmet Çolak, Emre Gürsel Hürcan, Atakan Serin, Volkan Ünlü, Ümitcan Ekşi, İlkay İşler, Mustafa Acun, Selim Şahin, Serhat Emirler ve Yağız Berkay Hazar’dan oluştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor da sahaya Taner Tamince, Samet Önger, Oğuz Aksoy, Yunus Emre Aydemir, Tugay Yıldırım, Recep Pekgöz, Fatih Mert Çırtlık, Polat Güren, Hamit Kurt, Davut Babur ve Ali Habeşoğlu ilk 11’i ile çıktı. Balıkesir temsilcisinin yedekleri de Kaan Ün, Serhat Hürriyet, Gökhan Hüner, Ömer Karahan, Alpay Aldemir, Melih Turgut, Akın Arıcan, Hasan Küçük, Deniz Cebeci ve Yasin Eratilla’dan oluştu. 

İLK YARI 1-0 TAMAMLANDI

Edirnespor, deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk 45 dakikasına avantajlı bir skor elde etmek için çıkarken; maçın 34’üncü dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor penaltı kazandı. Turgay Yıldırım’ın kullandığı penaltı atışı ağlarla buluşurken; Balıkesir temsilcisi 35’inci dakikada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası, Ayvalıkgücü Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

AÇIKALIN İLE BERABERLİK GELDİ

Karşılaşmanın 2’nci yarısına ise Edirnespor gol veya goller bulmak için başlarken; maçın 65’inci dakikasında sahneye sarı kırmızılıların golcü futbolcusu Said Can Açıkalın çıktı. Açıkalın, attığı gol ile maça beraberliği getirdi. Maçın 90 dakikasında başka gol sesi çıkmazken; karşılaşma uzatmalara gitti. 120 dakikanın sonunda 2 takımın golü bulamaması üzerine maç penaltılara kaldı.

PENALTILAR 4-3 SONUÇLANDI

Penaltı atışlarında Edirnespor’dan Abdulsamet Kırım ve Uğur Ayhan, kullandıkları atışları gole çeviremezken; Volkan Ünlü, Mustafa Acun ve Tayfun Kırca başarılı oldu. Ayvalıkgücü Belediyespor’da ise Oğuz Aksoy, Turgay Yıldırım, Akın Arıcan ve Alpay Aldemir penaltı vuruşlarını gole çevirirken; Balıkesir temsilcisinin 5’inci penaltısını kullanmasına gerek kalmadı. Edirnespor, 4-3’lük penaltı atışlarının ardından toplamda 5-4’lük mağlubiyet ile Play-Off karşılaşmalarına veda eden taraf oldu.

DİĞER KARŞILAŞMA SAAT 20.00’DE

TFF 3. Lig 1. Grubun bir diğer Play-Off karşılaşması ise bugün saat 20.00’de 52 Orduspor FK ile İnegöl Kafkas Spor Kulübü arasında oynanacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.