Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor deplasmandan eli boş döndü

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, bugün karşılaştığı Karabük İdmanyurdu Spor’a 3-0 yenilerek deplasmandan eli boş döndü.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 16:23
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor deplasmandan eli boş döndü

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Karabük İdmanyurdu Spor ile karşılaştı. Bugün saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı hakem İsmail Güzel yönetirken; yardımcılıklarını Ulaş Çelik, Abdullah Özcan ve Turan Çakıl yaptı.

Edirnespor, sahaya Ahmet Çolak, Abdulsamet Kırım, Selim Şahin, Ahmet Keleş, Tayfun Kırca, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, İlhan Topatar, Yunus Özdemir ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Ahmet Baykal, Atakan Serin, Ümitcan Ekşi, Serhat Emirler, Yağız Berkay Hazar, Kemal Can Aydemir, Mustafa Acun ve İlkay İşler’den oluştu.

Karabük İdmanyurdu Spor ise sahaya Enes Çetin, Tolga Mert Aslan, Ahmet Devret, Kerem Yorulmaz, Rasimcan Değirmenci, Ahmet Enes Karataş, Mert Caymaz, Ahmet Sun, Ufuk Birdal, Yakup Ramazan Zorlu ve Mustafa Kayabaşı ilk 11’i ile çıktı. Karabük temsilcisinin yedekleri de Mustafa Güngör, Serkan Sıkılmaz, Yusuf Akbulut, Seyit Ali Kahya, Berkcan Cengiz, Arif Morkaya, Samet Dağlı, Berkay Yılmaz, Talha Özcan ve Murat Saykal’dan oluştu.

EDİRNESPOR GOL BULAMADI

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlayan taraf, ev sahibi Karabük İdmanyurdu Spor oldu. Maçın 13’üncü dakikasında Mustafa Kayabaşı ile 1-0 öne geçen Karabük temsilcisi, 27’nci dakika da Yakup Ramazan Zorlu’nun golü ile farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası, 2-0’lık skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da hızlı başlayan Karabük İdmanyurdu Spor, 59’uncu dakikada Yakup Ramazan Zorlu’nun attığı gol ile 3-0 öne geçti. Zorlu, kendisinin 2’nci, takımının ise 3’üncü golünü kaydederken; maçın da sonucunu belirledi.

TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR İLE OYNAYACAK

Edirnespor, deplasmanda 3-0’lık mağlubiyetin ardından 1 maç eksiğiyle 31 puanda kaldı. 1. Grup’ta 6’ncı sırada bulunan sarı kırmızılıların 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 10 Mart Pazar günü evinde Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak. 25 Kasım Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.