Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor Play-Off’a katılacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Edirnespor, evinde oynadığı karşılaşmada Mardin 1969 Spor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar, evinde aldıkları 1 puan ile Play-Off’a katılmayı garantiledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 17:44
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor Play-Off’a katılacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Edirnespor, 29’unci hafta maçında, 25 Kasım Stadı'nda, Mardin 1969 Spor ile karşılaştı. Bugün saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Emre Can Tatlıyer yönetirken; yardımcılıklarını Ersin Erbay, Ufuk Tatlıcan ve Tahir Berkay Barlın yaptı.

Edirnespor, sahaya Baver Kuçkar, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Kemal Can Aydemir, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Said Can Açıkalın, Yunus Özdemir, İlhan Topatar ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Ahmet Çolak, Emre Gürsel Hürcan, Atakan Serin, Volkan Ünlü, Serhat Emirler, Selim Şahin, Yağız Berkay Hazar, İlkay İşler, Mustafa Acun ve Ümitcan Ekşi’den oluştu.

Mardin 1969 Spor da sahaya Amaç Ulaş Bayram, Mesih Kayabaş, Gencay Erten, Serdar Yiğit, Ali Kemal Özkan, Serkan Köse, İslam Çerioğlu, Ali Eren Karadağ, Mustafa Emirhan Özyaşar, Mehmet İlter ve Anıl Çıracı ilk 11’i ile çıktı. Mardin temsilcisinin yedekleri de Kablan Kaya Tekin, Tuncay Fındıkcı, Berkay Sizer, Muhammed Hasan Yıldırım, Hasan Yusuf Çetiner, Volkan Geyik, Rojhat Sağlam, Ulusoy Mert Kabasakal ve Abbas Demir’den oluştu. 

İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Play-Off müsabakalarına çıkmayı hedefleyen Edirnespor, karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlasa da gol vuruşlarında başarılı olamadı. Mardin 1969 Spor da sarı kırmızılılar karşısında gol bulamayınca ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Maçın 2’nci yarısında ise karşılaşmadaki ilk gol 67’nci dakikada geldi. Mardin 1969 Spor, Serdar Yiğit ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçın son dakikalarına kadar Mardin temsilcisinin 1-0’lık üstünlüğü devam ederken Edirnespor, 87’nci dakikada eşitliği sağladı. Sarı kırmızılılar, karşılaşmada kazandığı penaltıyı Abdulsamet Kırım ile değerlendirerek skoru 1-1’e getirdi. Maçta başka gol olmazken; 90 dakika 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR İLE KARŞILAŞACAK

Edirnespor, evindeki beraberliğin ardından puanını 44’e çıkardı. 1. Grup’ta 6’ncı sırada yer alan sarı kırmızılılar, bu sonuçla birlikte Play-Off’a katılmayı garantiledi. Edirnespor’un 1. Grup’ta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Sarı kırmızılılar, TFF 3. Lig 1. Grup’taki son maçında, 27 Nisan Cumartesi günü, Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı'nda oynanacak maç saat 15.00'te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.