Hava Durumu

Duru Pakarda Cinayetinde Karar Bekleniyor

Edirne’de bir okul bahçesinde öldürülen Duru Pakarda davasında 3’üncü duruşma bugün Edirne Adliyesi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Pakarda Ailesi’nin avukatlarından Süleyman Eren, dosyada karar çıkmasını beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2025 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2025 11:12
Kaynak: HİLAL PEKER
Duru Pakarda Cinayetinde Karar Bekleniyor

Edirne’de 17 Ağustos 2024 gecesi bir okul bahçesinde 17 yaşındaki sanık Kerem Cem A.’nın 14 yaşındaki Duru Pakarda’yı öldürülmesi ile sonuçlanan cinayetle ilgili davada 3’üncü duruşma bugün Edirne Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Pakarda Ailesi’nin avukatlarından Süleyman Eren, dosyada karar çıkmasını beklediklerini söyledi.

Öldürülen Duru Pakarda’nın annesi Sıla Lale ve babası Cem Pakarda ise kızları için adalet istediklerini belirterek sanığın hak ettiği cezayı almasını beklediklerini söyledi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.