Edirne’de Trakya Üniversitesi (TÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fiziksel Aktivite ve Sağlık Topluluğu tarafından “Üniversitemize Hoş Geldiniz” şenliği yoğun coşkuyla başladı. Üniversiteye yeni adım atan öğrenciler için hazırlanan etkinlik, Ayşekadın Yerleşkesi Atletizm Sahası’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Şenlik kapsamında öğrenciler hem kaynaşma, hem de eğlenceli vakit geçirme fırsatı buldu. Gün boyu sürecek olan şenlikte yakartop turnuvası, sandalye kapmaca, çuval yarışı, halat çekme gibi eğlenceli oyunların yanı sıra yoga ile “taze başlangıç” etkinlikleri de yer alacak.

Topluluk Başkanı Ceren Ayrancı, etkinliğin amacının üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilerin birbirleriyle tanışmalarını sağlamak ve sosyal uyumlarını güçlendirmek olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ifade etti. Şenlik, bugün saat 22.00’ye kadar sürecek.


HİLAL PEKER
Kaynak: HİLAL PEKER