Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan kutlamaları yağmur altında başladı

Edirne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, yoğun yağmur yağışı altında başladı. Balkan Çocuk Şenliği Yürüyüşü’nün iptal edildiği programda Atatürk anıtına çelenk sunulurken; 11.00’de düzenlenecek kutlamaların ise 14.00’e ertelendiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:02
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
23 Nisan kutlamaları yağmur altında başladı

Edirne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, yağmur yağışı ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programında, Balkan Çocuk Şenliği kapsamında daha önce düzenleneceği duyurulan Balkan Çocuk Şenliği Yürüyüşü, yoğun yağmur yağışı nedeniyle iptal edilirken; Atatürk anıtında çelenk töreni gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katıldığı törende Arpacı, Atatürk anıtına çelenk sundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende kutlama programının yağmur yağışı nedeniyle saat 14.00’e ertelendiği açıklandı. Tören, daha önce açıklanan programa göre saat 11.00’de Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecekti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.