Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın’dan moto-kuryelere dinlenme alanı sözü

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Edirne’de çalışan moto-kuryelerle bir araya geldi. Akın, gün geçtikçe potansiyeli artan kuryelerin sorunlarını bildiğini, taleplerinin yerine getirilerek yolların düzeltileceğini, kuryelere bekleme ve dinlenme alanları oluşturulacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 17:04
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Akın’dan moto-kuryelere dinlenme alanı sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Edirne’de çalışan moto-kuryelerle bir araya geldi. Gencan Akın, moto-kuryelerin 24 saat mesai yapan bir işte çalıştıklarını, belediye başkanı olduğunda dinlenme ihtiyaçlarını giderebilecekleri, bekleme ve dinlenme alanlarının hızlı bir şekilde oluşturulacağını söyledi. 1 yıl içerisinde de yolların yenileneceğini belirten Gencan Akın; “Gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Sizin yaptığınız iş gün geçtikçe önemi artarak, her türkü ihtiyacımızı karşılama noktasında bizim için çalışıp çabalıyorsunuz. Biliyorum ki özellikle yollarla ilgili çok ciddi sorununuz var. Siz bu yollarda bizlere hizmet ederken hem mal hem de can güvenliğiniz kimi zaman tehlikeye düşüyor. Ben de bir belediye başkan adayı olarak ana yollar ve ara yollarla ilgili size söz veriyorum 1 yıl içerisinde tüm problemleri çözeceğiz. Bunu tüm Edirneli hemşerilerimiz için yapacağız ama ben özellikle bugün burada sizin için toplanmak istedim. Bundan en çok etkilenen sizlersiniz. Bu konudaki hassasiyetimiz her geçen gün artacak ve yollarla ilgili problemimizi ara sokaklar dahil olmak üzere 1 yıl içerisinde çözeceğiz. Sizlerin dinlenme ve park etme yerleri problemini bir vaat olarak değil, belediyenin bir sorumluluğu olarak, bu sorumluluğumuzu yerine getireceğimizin sözünü veriyoruz. Temel belediyecilik anlayışında bunun olması gerekir. Refüj sulamalarının da sizin lehinize olacak şekilde kontrollü yapacağız” dedi.

“SEVE SEVE İMZALARIM”

Refüjlerdeki yanlış sulamaların kazalara sebebiyet verdiğini ve bunun da önüne geçileceğini belirten Filiz Gencan Akın’a moto-kuryeler tarafından diğer illerde belediye başkan adaylarıyla, kurye protokolleri imzalatıldığını, Edirne’deki kuryelerin de tüm belediye başkan adaylarına kurye protokolü imzalatmak istedikleri iletildi. Kuryelerin bu isteğini seve seve yerine getireceğini ve kurye protokolünü imzalayacağını söyleyen Gencan Akın; “Hem yolların düzeltilmesi hem de refüjlerde yanlış sulama nedeniyle sizlerin yaşadığı aksaklıklar, toplanma alanları, dinlenme alanları ve park alanları isteğiniz var. Ben de bu talebinizi bir başkan adayı olarak memnuniyetle kabul ediyorum. Sizlerin bizlerden istekleri doğrultusunda kararlar alacağız. Bu yeni dönemde hep beraber oturup karar alacağız, sizlerin talepleri doğrultusunda bu kararları alacağız. Seve seve kurye protokolünü imzalamaya hazırım. Temsilcilerinizle bir araya gelip bunu imzalarız. Bizim projelerimizin arasında da motor dostu kent projesi var. Bunun yanında tüm motor kullananlara motor parkuru kurarak eğitimler vereceğiz ve araç kullananlara da farkındalık eğitimleri vereceğiz. Sizlerin de bizlerden eğitim veya ekipman desteği talebiniz olduğunda da sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.