Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı’dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Akıncı, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemi için birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
Akıncı’dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, Ramazan Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Akıncı, "Bayram, dayanışma duygularını yoğunlaştırıyor. Ramazan ayı, sabır, hoşgörü ve yardımlaşma gibi güzel duygularla doludur. Bu ay boyunca birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Şimdi ise bayramın bereketiyle bir kez daha sevdiklerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz" dedi.

Bayramın sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının güçlenmesine katkı sağladığını belirten Akıncı, Bu özel günün Türkiye’ye, Türk Milleti’ne ve tüm İslam aleminin birliğine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Bayramların dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Akıncı, Ramazan Bayramı’nın kültürel olarak büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Akıncı, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Ramazan Bayramı'nın sevgi, saygı ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir bayram olarak kutlanması, birbirimizi anlamaya, kucaklaşmaya ve kaynaşmaya vesile olması dileğiyle, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.