Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan, “Yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan ORKÖY Başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 13:53
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aslan, “Yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan, Köylere Yönelik Hizmetler ve Orman Köyleri Komisyonu Başkanı seçildi.

Edirne İl Genel Meclisinde tüm meclis üyelerinin oylarıyla Köylere Yönelik Hizmetler ve Orman Köyleri Komisyonu Başkanı seçilen Tunay Aslan, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Aslan şunları dile getirdi:

“Havsa’dan birlikte seçilerek gittiğimiz İl Genel Meclisinde tüm üyelerimizin oylarıyla Serdar Çığla Meclis Başkan Yardımcısı seçilmiş olup aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Başkanı olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum.

Ben de Köylere Yönelik Hizmetler ve Orman Köyleri Komisyonu Başkanı seçildim. Havsa’mız ve köyleri de dahil olmak üzere 9 ilçemiz ve 253 köyümüze ve Edirne’mize hizmete hazırız. Bugün mecliste hak sahibiysek bunu halkımızın desteğine borçluyuz. Herkesten Allah razı olsun. Cuma, Cumartesi veya Pazar demeden toplantılarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

20 yıl önce üyesi olduğum partimizde bugün nerelere geldiğimi rahmetli babam eski muhtar Mehmet Aslan, rahmetli Annem Müesser Aslan ve rahmetli kardeşim EDSYB Sorumlu Müdürü Ziraat Mühendisi İsmail Aslan’ın görmelerini çok isterdim. Geride kalan Aileme bana verdiği destekleri için teşekkürü bir borç bilirim. Beni bu göreve layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yılmadan, yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.