Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara özel “Askıda bayramlık” projesi

Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, bayrama özel çocuklar için ‘Askıda bayramlık’ projesi başlattığını belirterek “İhtiyaç sahibi aileler çocukları için her bayram gelip buradan ücretsiz bir şekilde bayramlık alabilecekler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 17:05
Kaynak: HİLAL PEKER
Çocuklara özel “Askıda bayramlık” projesi

Edirne'de bulunan ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, yaklaşan bayram öncesinde toplumun ihtiyaç sahibi kesiminin çocuklarına yönelik özel bir proje olan “Askıda bayramlık" projesini hayata geçirdiğini duyurdu.

Sevinç, projenin amacının, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının bayram coşkusunu yaşayabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

“GELENEĞE DÖNÜŞECEK”

Bu bayramda başlattığı projeyi her bayramda devam ettirmek istediğini belirten Sevinç; “İyilik döngümüze bu sefer askıda bayramlığı ekledik. Askıda bayramlık nedir? Bize bağış olarak bırakılan ya da getirmek isteyen vatandaşlar, çocukların bayramda giyebileceği kıyafetleri askımıza bırakıyorlar. İhtiyaç sahipleri de gelip buradan çocukları için ücretsiz bayramlık seçip alabiliyor. Bunu Ramazan Bayramı için başlattık. Kurban Bayramı’nda da devam edeceğiz. Bu bir geleneğe dönecek. İhtiyaç sahibi aileler çocukları için her bayram gelip buradan ücretsiz bir şekilde bayramlık alabilirler. Onların yüzünde oluşacak tebessüm, bizim için en büyük mutluluk kaynağı olacak” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.