Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediye Başkanı siz olsanız ilk olarak ne yapmak isterdiniz?

Edirne’de seçime sayılı günler kala vatandaşlarımıza “Edirne Belediye Başkanı siz olsaydınız Edirne’de ilk olarak ne yapmak isterdiniz?” diye sorduk. Edirne’ye yeni gelen bir vatandaş Edirne’nin daha önce büyük bir il olduğunu fakat zamanla gelişemeyerek küçük bir il olarak kaldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:55
Kaynak: MERT ERİŞKİN

Edirne’de seçime az bir süre kala Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlarımıza “Edirne Belediye Başkanı siz olsaydınız Edirne’de ilk olarak ne yapmak istersiniz?” diye sorduk. Birbirinden farklı açıklamalarda bulunan vatandaşlar Edirne’de ilk yapmak istediği işleri söyledi. İşte aldığımız cevaplar.

“İÇME SULARIMIZI YENİ YAPTILAR”

Edirne’de içme sularının 25 yılda yeni yapıldığına değinen bir vatandaş, “Edirne’nin ekonomisi farkında mısınız bilmiyorum ama Bulgar ve Yunanla değişiyor. Bugün gelmeseler Edirne esnafı dükkanını kapatıp giderler. Daha ötesi yok. Hep vatan millet Sakarya olmuyor. Hani bir laf var, bir daha çık Samsun’dan ama bir daha Samsun’dan çıkmakla olmuyor her şey. İcraatla oluyor her şey. Daha sularımızı yeni yaptılar 25 yıldan beri” dedi.

“ÇEVRE TEMİZLİĞİNDE EKSİKLİK GÖRÜYORUM”

Edirne’nin değerinin çok değerli bir il olduğuna değinen bir vatandaş, “Edirne’nin çok değerli yerler olduğunu sanıyorum. Daha da değerli yapabilirlerse çok güzel olur. Bir de çevre temizliğinde eksiklik görüyorum” şeklinde konuştu.

“EDİRNE DAHA FAZLA GELİŞTİRİLEBİLİR”

Edirne’nin gelişebileceğine değinen bir vatandaş, “Benim dikkat ettiğim şey, Edirne sadece 2 tane caddeden ibaret. Benim bildiğim kadarıyla çok büyük bir ildi. Gördüğüm kadarıyla çok küçük bir il olarak kalmış. Edirne daha fazla geliştirilebilir. Temizlik yine aynı şekilde, restorasyon yapılması gereken çok fazla yerler var. Ve hepsi atıl hale gelmiş onlar düzenlenebilir. Bu konularla mutlaka ilgilenirdim. Biz Edirne’de çok yeniyiz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.