Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara özel ‘Kütüphanede Drama ile tanışıyorum’ etkinliği

Edirne’de 60’ıncı Kütüphane Haftası kapsamında Kırkpınar Halk Kütüphanesi’nde anaokulu öğrencilerine yönelik ‘Kütüphanede Drama ile tanışıyorum’ etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:07
Kaynak: HİLAL PEKER
Çocuklara özel ‘Kütüphanede Drama ile tanışıyorum’ etkinliği

Edirne’de 60’ıncı Kütüphane Haftasına özel etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda bugün Kırkpınar Halk Kütüphanesi’nde anasınıfı öğrencilerine yönelik ‘Kütüphanede Drama ile tanışıyorum’ etkinliği düzenlendi.

Çağdaş Drama Derneği Edirne İl Temsilcisi Plevne Anaokulu Anasınıfı öğretmeni Dr. Nardane Ece Bülbül, çocuk kitabı üzerinden etkileşimli okuma ve yaratıcılık drama çalışması yaptıklarını söyledi.

“KÜTÜPHANE SADECE KİTAP OKUNULAN BİR YER DEĞİL”

Etkinlik hakkında bilgi veren Bülbül; “Çocuk kitabı üzerinden etkileşimli okuma ve yaratıcılık drama çalışması yaptık. Yaratıcı drama ile bugün bir kitabın dünyasına, kitapta bulunan ağacın dünyasına girdik. Onun farklılıklarının onun hayatı için muhteşem bir ayrıcalık olduğunu gördük. Farklılıklar hayatımıza renk katar. Bugün yaratıcı drama yoluyla çocuklarımız hem bunu görmüş oldu hem de kütüphanenin sadece kitap okunulan bir yer değil kitaplarla buluşup içerisine girilen bir yer olduğunu da gösterdik” şeklinde konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.