Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de bu kuaförün müşterisi çocuklar

Edirne’de 34 yıldır kuaförlük yapan Oğuz Yeşil, çocuklar için tasarlamış olduğu kuaför salonunda hizmet vermeye devam ediyor. Yeşil, oyuncak arabalar, renkli boyalar ve televizyonda çizgi filmlerle hizmet verdiği çocukların kuaföre geldiklerinde işletmenin onlara özel olduğunu hissettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 16:44
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de bu kuaförün müşterisi çocuklar

Edirne’de 34 yıldır kuaförlük yapan Oğuz Yeşil, Ali Tuncer İş Hanı Sokak’ta açmış olduğu çocuk kuaförüyle hizmetini sürdürüyor.

Çocuklar için dükkânını arabalar, televizyonlar ve renkli boyalar ile süsleyen Yeşil, çocukların içeriye girdiği andan itibaren yüzünün güldüğünü söyledi.

“ÇOCUKLAR DÜKKÂNIN ONLAR İÇİN ÖZEL OLDUĞUNU HİSSEDİYOR”

Yeşil, 34 yıldır kuaförlük mesleğine devam ettiğini söyleyerek; “İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul 1’de okulu terk ettim. Ailemin tavsiyesiyle erkek berberliğine başladım. Dükkanımı açtım ve çocuk berberliğini düşündüm. Çocuklara yardımcı olmak amacıyla dükkânın içerisinde onların konseptine ve psikolojisine uygun şeyler koyarak bu işe başlamak istedim. Daha önce çocukları, kendi dükkânımda büyüklerle birlikte tıraş ediyordum. Bazı müşterilerim çocukların seslerinden rahatsız oluyordu ve tıraş ederken bir anda aklıma geldi. Kendi kendime düşündüm ve çocuklara özel bir kuaför açmak istedim. Dükkanımın içerisinde oyuncak arabalar ve televizyonlar var. Televizyonlarımızda sadece çizgi film oynuyor. Çocuklarımız, onlara özel olan arabalı koltuklarında tıraş oluyorlar. Dükkanımız çocukların çok hoşuna gidiyor.  Çocuklar içeriye girdiğinde yüzü gülüyor, çizgi film izliyor ve rahatlıyor. Çocuklarımız dükkânın onlara özel olduğunu hissediyor” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.