Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de pişmiş tavuk fiyatı ne kadar?

Edirne’de közde tavuk dükkânı işleten Suat Gamdağıdan, yılbaşının gözdesi pişmiş tavuk hakkında bilgi verdi. Gamdağıdan, “Halkın alabileceği gibi bir fiyat belirledim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 16:46
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de pişmiş tavuk fiyatı ne kadar?

Edirne’nin Saraçlar Caddesi’nde közde tavuk dükkânı işleten Suat Gamdağıdan, pişmiş bütün tavuk ve pişmiş kanat fiyatları hakkında bilgi verdi. Gamdağıdan, pişmiş bütün tavuğun fiyatının 140 TL’den, pişmiş tavuk kanadının ise kilosunun 120 TL’den satıldığını söyledi. Gamdağıdan, yılbaşında da fiyatların aynı kalacağını belirtti.

“FİYATLAR PİYASAYA GÖRE NORMAL”

Yılbaşında yoğunluğun saat 17.00’da başladığını belirten Gamdağıdan, “Saraçlar Caddesi’nde közde tavuk yapıyoruz. Bütün tavuk 140 TL’den, kanat ise kilo olarak 120 TL’den satılıyor. Şu anda halkın alabileceği gibi bir fiyat belirledim. Vatandaşımız alışveriş yapsın, evine bir şeyler götürsün diye düşündüğüm için, yılbaşında bu fiyatları değiştirme gibi bir niyetim yok. Tavuk firmaları zam yaptığı halde ben zam yapmıyorum. Şu anki piyasa göre fiyatlar normal diyebilirim. Yılbaşında benim yoğunluğum 17.00’dan sonra oluyor. Ben de ona göre sipariş alacağım ve liste hazırlayacağım. Siparişlerimi saatlere böleceğim ve vatandaş hangi saate almak isterse, o saate siparişini alabilecek” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.