Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Eşit temsille yöneteceğiz”

Edirne’de yeni kurulan 100. Yıl Mahallesi’nin ilk muhtarı olmak ve mahallenin sorunlarını çözmek için aday olduğunu belirten Mehmet Karlatlı, “Mahallenin gelişimi ve kurucu için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 17:36
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Eşit temsille yöneteceğiz”

Edirne’de yeni kurulan 100. Yıl Mahallesi’nin Muhtar adayı Mehmet Karlatlı, Mahallede yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vererek azalarını tanıttı. Karlatlı, “Muhtar olmak büyük sorumluluktur ve bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Karlatlı, “Mahallemizin gelişimine katkı sağlamak, sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak için muhtar adayı oldum. Bu mahallede 14 yıl yaşamış biri olarak bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından biliyorum. Mahallemizi eşit temsille yöneteceğimin sözünü veriyorum. Herkesin daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için elimden geleni yapacağımı taahhüt ediyorum. Mahallemizin altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi birçok konuda gelişimine katkı sağlayacağım. Mahallemizin ilk muhtarı olmak büyük bir sorumluluktur ve bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim. Tüm mahalle sakinlerinin görüşlerini önemseyeceğim ve hep birlikte daha güzel bir mahalle için çalışacağız. Bana destek vererek güvenen herkese şimdiden teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle 100. Yıl Mahallesi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE AZA ADAYLARI

Ercüment Girgin, Belgin Kürleyen, İlknur Benakman, Arif Cengizhan Adal, Serkan Uz, Nurgül Karagöz, Ebru Doğan ve Basri Kılıç

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.