Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gastro Akademi’de ikinci modül açılıyor

Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle ETSO ve Edirne İŞKUR ortaklığında düzenlenen Gastro Akademi ile Gelecek Mutfakta Projesi Meslek Eğitim Kurslarının ikinci modülü açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
Gastro Akademi’de ikinci modül açılıyor

2022 Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından Edirne İŞKUR İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Gastro Akademi ile Gelecek Mutfakta” projesi kapsamında, işsiz kadın ve gençlere yönelik meslek eğitim kurslarının ikinci modülü açılıyor.
Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, Mayıs ayı itibari ile başlayacak olan eğitim programında, Aşçı Yardımcılığı Eğitim Programı, 450 saat, 12 hafta sürecek olup, eğitimler sonunda kursiyerlerin eğitim performansı, devamlılığı gibi kriterler değerlendirilerek, kursiyerlerin yüzde 50’sinin ilgili sektörde istihdam edilme garantisi taahhüt ediliyor.

ETSO ŞARTLARI AÇIKLADI
ETSO’dan konuyla ilgili olarak yapılana açıklamada “Eğitimlere başvuru kriterleri arasında, 18-35 yaş arası ve İŞKUR’a kayıtlı olma şartı yer alıyor. Kursiyer seçimi, başvuru kriterlerine uygun adayların, başvuru sırası ile kayda alınmak sureti ile değerlendirilecek olup, her bir mesleki eğitim programının kursiyer sayısı 20 kişi ile sınırlıdır. Bu kapsamda, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası resmi web adresinde yer alan ‘Gastro Akademi ile Gelecek Mutfakta Projesi Meslek Eğitim Kurslarının İkinci Modülü Açılıyor’ duyurusundaki başvuru formunun doldurularak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası AB ve Dış İlişkiler Birimine (elifersoz@etso.org.tr) ulaştırılması beklenmektedir” ifadeleri yer aldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.