Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu; “Kırklareli halkı kararını vermiş”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yerel seçim saha çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kırklareli kararını vermiş; Mustafa Kemal’in ve laik Cumhuriyetin ışığıyla aydınlanmış güzel insanları halk için halkçı belediyeciliğe devam diye haykırıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
Gündoğdu; “Kırklareli halkı kararını vermiş”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala kentteki saha çalışmaları hakkında açıklama yaptı.  

Gündoğdu, CHP’nin Kırklareli’ndeki çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Kırklareli’mizin sokaklarında, mahallelerinde güzel insanlarıyla her gün kucaklaşıyor, her gün daha fazla gönüllere giriyor, sevgiyi, dayanışmayı çoğaltıyoruz. Bu doğrultuda saha çalışmalarımız kapsamında; 25 Mart 2024 Pazartesi günü akşamı Akalar ve Pınar Mahallesi ziyaretleri yaparak hemşehrilerimizle birlikte olduk, coşkulu bir kalabalık eşliğinde yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. 26 Mart 2024 Salı günü ise Karacaibrahim Mahallesi’ndeki hemşehrilerimizle bir araya gelerek muhteşem bir yürüyüş gerçekleştirdik. Kırklareli kararını vermiş; Mustafa Kemal’in ve laik Cumhuriyetin ışığıyla aydınlanmış güzel insanları halk için halkçı belediyeciliğe devam diye haykırıyor. Kırklareli halkı yarınlarının karartılmasına asla izin vermeyecektir. İşimiz gücümüz Kırklareli. İşimiz gücümüz Türkiye.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.