Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa MYO’da Bütünleme Sınavları başladı

Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, güz dönemi bütünleme sınavlarının başladığını duyurarak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 15:29
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa MYO’da Bütünleme Sınavları başladı

Havsa Meslek Yüksek Okulu’nda güz dönemi bütünleme sınavlarının başladığını belirten Okul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada “Bugün itibariyle güz dönemi bütünleme sınavlarına başlamış bulunmaktayız. Bu önemli süreçte tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz unutmamalıdır ki her sorunun bir çözümü vardır, önemli olan sorunlara odaklanmak yerine çözümlere odaklanmaktır” dedi.

Öğrencilere sınav sürecinde dikkat etmeleri gereken noktalara da vurgu yapan Prof. Dr. Mustafa Tan, şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimiz sınav sürecinde sağlıklarına dikkat etmeli, düzenli ve yeterli bir şekilde dinlenmeli. Çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürmeli ve sınav stresine kapılmadan sakin bir zihinle soruları çözmeliler”

Ayrıca, öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirten Müdür Tan, herhangi bir konuda soruları veya ihtiyaçları olduğu takdirde öğrencilerin danışmanlarına başvurmaktan çekinmemelerini istedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.