Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İşçilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 16:12
Kaynak: ERGİN SÖZER
“İşçilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz”

“Her yıl olduğu gibi, bu yıl da işçi sınıfının haklarına desteğimiz tamdır” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bugün, dünya genelinde işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İşçiler, toplumun temel taşlarıdır. Onların alın teriyle, emeğiyle şekillenen her şeyin değeri büyüktür. İşçi kardeşlerimizin emeği, ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, işçi sınıfının haklarını korumak ve geliştirmek hepimizin sorumluluğudur.

İş güvencesi, adil çalışma koşulları, insanca yaşam standartları gibi temel haklar için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. İşçilerimizin sendikal haklarını savunarak, onların sesi olmaya devam edeceğiz.

Ancak, hala birçok işçi kardeşimizin yaşadığı sorunlar ve mücadele ettiği zorluklar vardır. İş güvencesi, adil çalışma koşulları, insanca yaşam standartları gibi temel haklar için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. İşçilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve güvenli bir gelecek diliyorum. Unutmayalım ki, birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece, her zorluğun üstesinden gelebiliriz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.