Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman’dan 23 Nisan kutlaması

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
Kahraman’dan 23 Nisan kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirttiği mesajında şunlara yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk “Türk Milletinin geleceği, bu günkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmiyle büyük ve parlak olacaktır” sözüyle çocuklarımıza olan güvenini ortaya koymuştur, diyen CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman yaptığı açıklamada “Ulusal Bağımsızlığımıza kavuştuğumuz 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin 104. Yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Çocuklarımızın çocukluklarını yaşayacağı, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla, gelecek kaygısı duymayacakları bir ortamda büyümeleri dileğimle, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum”

 HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.