Kırklareli Valisi Uğur Turan’ın da katıldığı program, Kırklareli Sahipsiz Hayvan Rehabilitasyon ve Doğal Yaşam Alanı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; Yaşamak Hakder Uluslararası Yaşam Hakları ve Toplumsal Değerler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehtap Topcuoğılar, Morpati Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meral İmal, Kırklareli Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Esen, Kırklareli Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Emel Onay ve Kırklareli Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Murad Özten katıldı.
Belediye Başkanı Derya Bulut, dernek temsilcileriyle birlikte yaşam alanındaki çalışmaları yerinde incelediklerini belirterek, “Can dostlarımızın sağlığı, güvenliği ve yaşam hakları için attığımız her adımı, sivil toplum kuruluşlarımız ve kıymetli hemşehrilerimizin katkılarıyla daha ileriye taşıyacağız” dedi.
Toplantıda, mevcut faaliyetler hakkında bilgi paylaşılırken, dernek yetkililerinin görüş ve önerileri de değerlendirildi.
HABER MERKEZİ
Kaynak: Haber Merkezi