Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Müşteri fiyatları görünce geri dönüyor”

Edirne’de kasap dükkanı işleten Onur Uskan, Et ve Süt Kurumu’nun et fiyatlarına yüzde 25 zam yapması hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Et fiyatları durmak bilmiyor. Gelen müşteri fiyatları görünce geri dönüyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 17:47
Kaynak: HİLAL PEKER
“Müşteri fiyatları görünce geri dönüyor”

Edirne’de kasap dükkanı işleten Onur Uskan, Et ve Süt Kurumu’nun et fiyatlarına yüzde 25 zam yapması hakkında konuştu. Uskan, fiyatların 2-3 gün arayla değiştiğini ve vatandaşların et alamamaktan yakındığını söyledi.

Müşterilerin fiyatları gördüğünde geri döndüğünü söyleyen Uskan, bu durumun işletmeleri de olumsuz etkilediğini ifade etti

“ET FİYATI KURBAN BAYRAMINA KADAR BİN LİRAYI GÖREBİLİR”

Kırmızı et fiyatlarının Kurban Bayramı’na kadar bin lirayı görebileceğini belirten Uskan; “Et fiyatları durmak bilmiyor, ki burada duracağını da zannetmiyorum. 2-3 gün arayla fiyatlarda oynama oluyor. Gelen müşteri fiyatları görünce geri dönüyor. Önceden bir kilo alan şu an yarım kilo alabiliyor, yarım kilo alan gramla almaya başladı. Vatandaş et yiyemiyor. Dana kuşbaşı 550, kıyma 500 liraydı. 100 liralık bir artış oldu. Et fiyatı Kurban Bayramı’na kadar bin lirayı görebilir. Çünkü çiftçi kalmadı, hayvan bakan yok. Bu sorunlar haliyle vatandaşa yansıyor” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.