Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O KONUŞMASINI KILIÇDAROĞLU İLE PAYLAŞTI

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ‘Edirne siyasetinden mafyayı temizleyeceğiz’ ifadelerini içeren konuşmayı sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 16:16
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Örgütü tarafından dün düzenlenen İl Kongresi’nde yaptığı konuşma ile dikkat çeken Edirne’nin Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, sosyal medya platformlarında konuşulmaya devam ediyor.

Becan, il kongresinde yaptığı konuşmaya ait videoyu, sosyal medya platformu X’te (Twitter) paylaştı. Becan, paylaşımında, “Bugünkü Edirne İl Kongresi konuşmamdan...” ifadelerini kullanırken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da etiketledi. Becan’ın paylaştığı videonun 11 binin üzerinde sosyal medya kullanıcısı tarafından görüntülenmesi dikkat çekti.

“EDİRNE SİYASETİNDEN MAFYAYI TEMİZLEYECEĞİZ”

Sosyal medya kullanıcılarından 140 beğeni, 19 paylaşım ve 39 yorum alan videoda Becan, konuşmasının; “Şimdi sizlere soruyorum; biz bu sorumluluk bilinciyle hareket etmezsek, Edirne’de bizi seçerek onurlandıran halkımıza sırtımızı dönersek, dürüstlükten yana olmayarak her zaman karanlık sularda yüzersek, Edirne’yi hak etmeyi nasıl bekleyebiliriz? CHP’li olduğunu unutup Trakya’nın başkenti Edirne’mizde neyi temsil ettiklerinin farkında olmayan yöneticilerden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Ülkemize adalet ve demokrasiyi getirmenin tutkusuyla bunu savunan ve bunun için mücadele eden partimizde, ‘Edirne’de her şeyi ben belirlerim’ hastalığına yakalanmış, örgütümüzü hiç saymış, ‘Bu partinin her dinamiği benim varlığımı, benim koltuğumu destekleyecek. Beni desteklemezse üzerini çizeriz gider’ diyenler, kendilerinin gittiğinin farkında değiller. Aydınlıktan ayrılanların, karanlık güçlerle kol kola giren ve diz dize oturanların bu partide yeri olamaz. Sizlere bugün bu kürsüden söz veriyorum; Edirne siyasetinden mafyayı temizleyeceğiz. Üzgünüm ama içinde bulunduğunuz zırh artık aldığınız darbeleri gizleyemiyor. Sizi dev gibi gösteren aynalar artık paramparça. Değişimciler üzülecek ama Edirne’de değişecek tek şey, Edirne’nin kendisine sunulmuş bir emanet olduğunu unutanlar olacaktır. Çünkü halka rağmen siyaset olmaz. Onu da 2024 yılında görüşeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde çalıştık, daha çok çalışacağız; yaptık, daha çok yapacağız; başardık, yine başaracağız” bölümüne yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.