Hava Durumu

Tekirdağ'da Öğrencilerden Gazze'deki Çocuklara Harçlık Desteği

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bazı öğrenciler, harçlıklarını Gazze’deki savaş mağduru çocuklara ulaştırılmak üzere Cansuyu Derneği’ne bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2026 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2026 13:11
Kaynak: AA
Tekirdağ'da Öğrencilerden Gazze'deki Çocuklara Harçlık Desteği

İlçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler, topladıkları harçlıkları Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi'ye teslim etti.

Bağışlar, derneğin Çorlu'daki Cansuyu İyilik Mağazası’nda kabul edildi.

Vakitçi, bağışta bulunan öğrencilere teşekkür ederek, bu tür dayanışma örneklerinin toplum için önemli olduğunu söyledi.

Öğrencilerin küçük yaşlarına rağmen büyük bir duyarlılık gösterdiğini ifade eden Vakitçi, "Acı çeken insanlara destek olmak adına harçlıklarını bağışlayan öğrencilerimize, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Toplanan nakdi yardımların dernek aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi.

Kaynak: AA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.