Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziraat Odası, kurbanlık baskül fiyatlarını açıkladı

Edirne Ziraat Odası Başkanlığı Teknik İhtisas Komisyonu, Hüseyin Arabacı başkanlığında toplanarak, kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesini açıkladı. Arabacı, açıklanan fiyatların üreticiye ve vatandaşa hayırlı olmasını diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 17:46
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ziraat Odası, kurbanlık baskül fiyatlarını açıkladı

Edirne Ziraat Odası Başkanlığı Teknik İhtisas Komisyonu, Oda Başkanı Hüseyin Arabacı başkanlığında kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesini belirlemek üzere toplandı. Bu yıl 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı öncesi toplanan komisyon, Ticaret Borsası günlük satış baskül fiyatları ve kurbanlık hayvanın daha itinalı beslenme-yetiştirilme unsurları ile günlük piyasa göz önüne alınarak ileri sürülen görüş ve öneriler sonucunda, Kurbanlık Canlı Hayvan Baskül Fiyat Tarifesi’ni şu şekilde oluşturdu. Küçükbaş (kesim ve parçalama hariç): Koç 270 TL, Keçi 220 TL. Küçükbaş (Kesim ve Parçalama Dahil) Koç 290 TL, Keçi 240 TL. Büyükbaş (kesim ve parçalama hariç): Dana 270 TL, İnek 220 TL. Büyükbaş (kesim ve parçalama dahil): Dana 290 TL, İnek 240 TL.

Komisyon toplantısı sonrası konuşan Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı; “Her kurumdan üyenin olduğu komisyon kararıyla fiyatlarımızı belirledik. Bölgemiz üreticilerine hayırlı olsun. Makul bir fiyatta karar aldık. Üreticilerimiz ve kurban alacak vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.