Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan önemli galibiyet

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, bugün karşılaştığı Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nü 2-0 yenerek üst sıralara yükselmek için önemli bir galibiyet elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 16:22
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor’dan önemli galibiyet

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 25’inci hafta maçında, 25 Kasım Stadı’nda, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile karşılaştı. Bugün saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Mehmet Çağlayan Lakot yönetirken; yardımcılıklarını Fatih Deveci, Burak Dayıoğlu ve Rahmi Fatih Ant yaptı.

Edirnespor, sahaya Baver Kuçkar, Abdulsamet Kırım, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Selim Şahin, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Said Can Açıkalın, İlhan Topatar, Mustafa Acun ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Ahmet Çolak, Ahmet Baykal, Atakan Serin, Yağız Berkay Hazar, Abdüssamet Yılmaz, İlkay İşler, Serhat Emirler, Yunus Özdemir, Emre Gürsel Hürcan ve Kemal Can Aydemir’den oluştu.

Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ise sahaya Fatih Gülmez, Burak Can Alakuş, Burak Gürler, Emre Öztürk, Ferdi Konak, Osman Boz, Yusuf Akyel, Muhammed Rıdvan Özdemir, Mehmet Özdıraz, Tugay Keleş ve Eren Karadağ ilk 11’i ile çıktı. Küçükçekmece temsilcisinin yedekleri de Onur Güney, Özkan Zileli, Mete Han Genç, Sefer Kanıtemiz, Mert Ba, Murat Şenel, Yunus Emre Kefeli, Muzaffer Kahrıman, Muhammet Enes Şebelek ve Mehmet Alp Kabiloğlu’dan oluştu.

2 ADAY YAN YANA TRİBÜNDE

Karşılaşmayı; Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Kulübü Başkanı Onur Yaren Ayaydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi birlikte izledi. Karşılaşma öncesi Kulüp Başkanı Ayaydın, İYİ Parti adayı Sedefçi’ye Edirnespor forması takdim etti. CHP adayı Akın ise Edirnespor forması ile maça katılırken; soyunma odasından sahaya çıkan Edirnesporlu futbolcuları tek tek selamlayarak başarılar diledi.

TOPATAR’DAN ARKA ARKAYA 2 GOL BİRDEN

Batı Kale, Sınır Beyi gibi taraftar gruplarının yanı sıra çok sayıda Edirnelinin tribünleri doldurduğu karşılaşma, hakem Mehmet Çağlayan Lakot’un düdüğü ile başladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına ev sahibi Edirnespor hızlı başlarken; rakip takımın kalesinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Küçükçekmece temsilcisi de Edirnespor’a karşı atak geliştirmeye çalışsa da ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Edirnespor üstünlüğünü kurarak başladı. Maçın 54’üncü dakikasında İlhan Topatar ile 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar, ilk golden 3 dakika sonra yine İlhan Topatar ile golü bularak skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken; üst sıraları hedefleyen Edirnespor, evinde önemli bir galibiyet aldı.

HOPA’YA GİDECEK

Edirnespor, evinde aldığı galibiyetin ardından 37 puana yükseldi. 1. Grup’ta 5’inci sıraya yükselen sarı kırmızılıların 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 3 Nisan Çarşamba günü ise deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşacak. Hopa İlçe Stadı'nda oynanacak maç saat 15.00'te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.