Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2024 LGS örnek soru kitapçıkları erişime açıldı

2023-2024 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınava yönelik hazırlanan yeni örnek soru kitapçıkları öğrencilerin erişimine açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 15:37
Kaynak: ERGİN SÖZER
2024 LGS örnek soru kitapçıkları erişime açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinde yayımlanan 2024 LGS sözel sayısal örnek soru kitapçıklarında Fen Bilimleri, Türkçe ve Matematik, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce alanlarından toplam 45 soru yer aldı.

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin sınavlara daha iyi bir şekilde hazırlanabilmeleri için Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan bu çalışma oldukça önemlidir. Örnek soru kitapçıklarına erişimin açılması, öğrencilerimizin sınav sürecine daha iyi hazırlanmalarına olanak sağlayacaktır. Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik ederek, onların başarılı olmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimiz azimle çalışmaya devam etmeli. Başarılı olacaklarına olan güvenim tam. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize derslerinde ve 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak olan LGS sınavında başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.