Hava Durumu

8 Mart Toplantısı LYSA’da Düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne yönelik farkındalık etkinliklerine ilişkin STK temsilcilerinin katılımıyla LYSA’da toplantı düzenlendi. Katılımcılar 8 Mart’ta gerçekleştirilecek farkındalık etkinliklerine ilişkin önerilerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2026 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2026 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
8 Mart Toplantısı LYSA’da Düzenlendi

Lüleburgaz’daki kadın dernekleri ve STK’lar, Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gündemiyle bir araya geldi.

29 Ocak’ta Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek farkındalık etkinliklerine ilişkin toplantı düzenlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdür Vekili Samet Servet ile kentteki kadın derneklerini ve STK’lardan temsilcilerin katıldığı toplantıda katılımcılar gerçekleştirilecek farkındalık etkinliklerine ilişkin önerilerini sundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.