Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın; “Bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz”

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana gelen yangının ardından yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını belirterek; “İnşallah bir daha böyle talihsiz bir olay yaşanmasın diye de umut ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 19:40
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Akın; “Bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz”

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana gelen yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Akın, incelemesinin ardından olayla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde üzücü bir olay yaşandığını belirten Akın; “Bugün üzücü bir olay yaşandı. Ama çok şükür kimsenin canına herhangi bir zarar gelmeden bu olayı atlatmış olduk. Rektörümüze de buradan çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İtfaiyemiz ile beraber duruma hızlı bir şekilde müdahale edildi. Şu anda da yangın kontrol altında. Biz, müdürümüze ve tüm ekibine de teşekkür ediyoruz. Çok üzücü bir olay ama iyi ki hiç kimsenin canına bir zarar gelmeden bu olay neticelenmiş oldu. Tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle talihsiz bir olay yaşanmasın diye de umut ediyoruz” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.