Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın’dan öğrencilere dolap sözü

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, saha ziyaretleri esnasında üniversite öğrencisi olan gençlerin bir ders için gerekli olan dolap isteğini kırmadı. Akın, gençlere dolap sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:05
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Akın’dan öğrencilere dolap sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçime kısa bir süre kala saha ziyaretleri sıklaştırdı. Programı kapsamında bir alışveriş merkezinin yanında bulunan sokakta esnaf ziyareti yapan Akın, esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Ziyaret esnasında üniversite öğrencisi olan gençlerin bir ders için gerekli olan dolap isteğini kırmadı. Gençlerin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Akın, gençlere dolap sözü verdi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Emre Özmen, “Toplum Hizmet dersi için okuldaki bir amfiye 5 tane dolap yapılması gerekiyordu. Biz de Filiz Hanımı burada gördüğümüzde kendisinden bize 20-22 bin TL fon ayırmasını istedik. Kendisi de bu konu hakkında ilgileneceklerini söyledi ve telefon numaramı aldılar” dedi.

Program sokaktaki dükkanların hepsinin gezilmesiyle sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.