Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürkan’dan Reisoğlu’nun iddialarına yanıt

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, UPEK önceki dönem Başkanı Bülent Reisoğlu’nun, kooperatif yönetiminin pazarda usulsüzlükler yaptığına dair iddialarına cevap verdi. Gürkan, konunun araştırılacağını ve Edirne Belediyesi’ne seçilecek yönetimin karar vereceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:57
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Gürkan’dan Reisoğlu’nun iddialarına yanıt

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) önceki dönem Başkanı Bülent Reisoğlu’nun, kooperatif yönetiminin pazarda usulsüzlük iddiası ile ilgili konuştu.

Gürkan, Reisoğlu’nun kendisine cep telefonu uygulaması ‘Whatsapp’ üzerinden konuyla ilgili dilekçe gönderdiğini açıkladı. Dilekçenin Edirne Belediyesi’ne iletildiğini ve konunun inceleneceğini söyleyen Gürkan, inceleme sonucuna göre Edirne Belediye Başkanlığı görevine seçilecek yeni yönetimin konuyla ilgili karar verebileceğini belirtti.

“WHATSAPP’TAN DİLEKÇE GÖNDERDİ”

Gürkan, Reisoğlu’nun kendisine dün akşam saatlerinde ‘Whatsapp’ uygulaması üzerinden konuyla ilgili dilekçe gönderdiğini söyleyerek; “İçinde birtakım şeyler vardı. Ben de kendisine bir cevap yazdım. Bu iddiaların araştırılması anlamında dedim ki; ‘Böyle bir talebiniz, şikâyetiniz varsa doğru ya da yanlış olduğunu bilemem, incelenmesi gerekir. Yarın sabah belediyeye gidin ve resmi olarak dilekçenizi evrak kaydına verin. Resmi olarak işleme girsin ki belediye de ne yapacağına baksın.’ Bu işler ‘Whatsapp’tan olmaz. Bir de benim kişisel ‘Whatsapp’ım. ‘Whatsapp’tan atılması ne alaka?” ifadelerini kullandı.

“BİZDEN SONRA GELECEKLER KARAR VERİRLER”

Reisoğlu’nun iddiaları olduğunu belirten Gürkan; “Dilekçeyi ilgili birimimize havale ettim. İncelenecek. Ona göre bir yanlışlık, hata, usulsüzlük varsa gereği yapılacak. Burası kimsenin çiftliği değil. Ulus Pazarı yaklaşık 20 yıldır Edirne’de faaliyet gösteriyor. Bülent Bey de daha önce yöneticisiydi. Biz, kendi aralarında bir şey var mı, bilemeyiz. O tartışmalara da zaten girmeyiz, bizi de ilgilendirmez. Birbirlerini eleştirirler veya davalık olurlar. Belediye ile Ulus Pazarı’nın ilişkileri anlamında gereken neyse belediye yapar. Bugün Recep Gürkan yapar, yarın yeni seçilecek arkadaş yapar ama mutlaka gereği yapılır. İncelenir, inceleme sonucunda ne çıkıyorsa da bizden sonra gelecek arkadaşlar karar verirler. O konuda herkes müsterih olsun” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.