Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gençlerimize iş imkanları sağlayacağız”

Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:59
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Gençlerimize iş imkanları sağlayacağız”

Dün gece Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Osmanlı Köyünü ziyaret ettiğini belirten Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ, bu gece de ilçeye bağlı Oğulpaşa köyünü ziyaret edip vatandaşlara projelerini anlatacağını dile getirdi.

Vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanmaktan dolayı mutlu olduğunun altını çizen Murat Aladağ, “Ziyaret ettiğimiz tüm köylerde güler yüzle karşılanmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Murat Aladağ şunları dile getirdi:

“Köylerimizdeki ziyaret edip sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm önerilerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Amacımız, Havsa’mızın, köylerimizin gelişmesi ve kalkınması için projelerimizi hayata geçirmek. Vatandaşlarımızın desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca vatandaşlarımızın bizleri sıcak karşılaması bizi motive ediyor. İnşallah seçildiğimiz takdirde Havsa’mızı ve 22 köyümüzün tamamını daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile birlikte gençlerimize iş imkanları da sağlayacağız. Gençlerimiz köylerinden şehirlere göç etmek zorunda kalmayacaklar. Biz inanıyoruz, hemşehrilerimizin destekleri ile kazanacağız.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.