Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksal; “Edirne yerel anlamda hizmet almadı”

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı’nda konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin yerel anlamda hizmet almadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 18:09
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Aksal; “Edirne yerel anlamda hizmet almadı”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanlığı tarafından Lalezar Restoran'da Cumhur İttifakı Edirne Proje Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışı ile hareket ettiğini vurguladı. Aksal, “2024 yılında Edirne’de hala çöpü, çamuru ve çukuru konuşuyorsak Edirne yerel anlamda hizmet almamıştır” dedi.

“BELEDİYECİLİĞİ EN İYİ BİZ YAPIYORUZ”

Edirne’yi hizmet belediyeciliği ile buluşturacaklarını aktaran Aksal; “AK Parti demek, hizmet belediyeciliği demektir. Biz hizmet yerelde başlar diyen bir partinin mensuplarıyız. Onun için yaşadığımız şehre merkezi hükümet olarak ne kadar hizmet yaparsak yapalım, bunu hissetmek için yerel belediyeye ihtiyacımız var. Bugün 2024 yılında hala Edirne’de çöpü, çamuru, çukuru konuşuyorsak Edirne yerel anlamda hiçbir hizmet almamış demektir. Edirne’nin çeşmelerinden çamur akmamalı, benim Edirneli hemşerilerim sağlıklı sular içebilmeli. İnşallah önümüzdeki dönemde açıklanan bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Muhalefetin söylemlerine bir bakıyoruz. Yerelde hiçbir hizmeti olmayanlar sanki 31 Mart’ta iktidar değişecekmiş gibi bir söylemin içerisine giriyorlar. Bu bir yerel seçim. 1 Nisan sabahı kalktığımızda Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de Cumhur İttifakı çoğunlukta olacaktır. 31 Mart’ta biz bizi bu ülkede değil; yerelde kimin yöneteceğine karar vereceğiz. Biz diyoruz ki AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak belediyeciliği en iyi biz yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde hep birlikte Edirne’mizi hizmet belediyeciliği ile gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız” ifadelerine yer verdi.

“AYRIM GÖZETMİYORUZ”

Toplantıda konuşan AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ise Edirne’de hizmetin ayrım gösterilmeden olacağını belirterek; “Bugün burada Edirne’yi hizmet belediyeciliği ile buluşturacağına inandığımız Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın proje lansman törenini gerçekleştirmek için toplandık. Edirne’yi hiçbir ayrım gözetmeden, her bir vatandaşımıza hizmet götürme bilinciyle, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi önümüzdeki 5 yılda kazandırılacak olan hizmetleri Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayımız projelerini anlatacak. Bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

“TEK ÜLKÜLERİ EDİRNE’NİN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMEK”

Toplantıda yaptığı konuşmada düşüncelerinin sadece hizmet olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu; “Cumhur İttifakı Proje Tanıtım Toplantısı’na hoş geldiniz. Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği yerlerden birisi de yerel yönetimlerdir. Samimiyet, dürüstlük, adalet, hakkaniyet, adil davranma belediyeciliği yapacaklarına emin ve kefil olduğumuz şahıslarını ve siyasi düşüncelerini değil; tek ülküleri Edirne’nin marka değerini yükseltmek olan başta belediye başkan adayımız hepsi birbirinden kıymetli belediye meclis üyesi adaylarımızı üstün başarı ve zafer muvaffakiyetler dilerim” sözlerine yer verdi.

“BEKLENTİLERİ BİRLİKTE TESPİT ETTİK”

Edirne’nin beklediği hizmeti vatandaşlar ile birlikte tespit ettiğini vurgulayan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba da; “Bugün çözümsüzlüğü değil, çözümü konuşuyoruz. Umutsuzluğu değil, umudu konuşacağız. Bu yola çıkarken hane hane tüm Edirne’yi dolaştık. Esnaflarımızın sesine kulak verdik, iş insanlarımızla, STK’lar ile istişare, gençlerimizle ve kadınlarımızla sohbet ettik. Edirne’nin beklentilerini hep birlikte tespit ettik” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.