Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Çanakkale Ruhu’ teması ile fotoğraf yarışması

Kırklareli İl Müftülüğü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında “Çanakkale Ruhu” teması ile fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
‘Çanakkale Ruhu’ teması ile fotoğraf yarışması

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında “Çanakkale Ruhu” teması ile fotoğraf yarışması düzenlenecek.

İl Müftülüğü tarafından yarışma ile ilgili yapılan açıklamada; “Yarışma, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında; “Çanakkale Ruhu” teması ile fotoğraf alanında yapılacaktır. Başvurular, il ve ilçe müftülüklerine veya Diyanet Gençlik Hizmet Mekânlarına yapılacaktır. Son başvuru tarihi 8 Mart 2024 olarak belirlenmiş olup yalnızca örgün eğitime devam eden üniversite (önlisans/lisans) öğrencileri katılabileceklerdir. Yarışma, il müftülüklerince 18 Mart 2024 Pazartesi günü sonuçlandırılarak dereceye giren öğrenciler belirlenecek, internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden ilan edilecektir. Yarışma il müftülüklerinde oluşturulacak komisyon tarafından; birinci, ikinci ve üçüncü olarak dereceye giren öğrencilerin tespit edilmesiyle icra edilecektir. Dereceye girip ödüle layık görülen öğrencilere il müftülükleri tarafından; birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.500 TL, üçüncüye 1.000 TL para ödülü verilecektir.

Değerlendirme komisyonu aşağıdaki kriterlere göre puanlama yapacaktır:

a) Konuyu fotoğrafta ifade edebilme gücü 40 Puan

b) Fotoğrafın kalitesi 30 Puan

c) Özgünlük 30 Puan

Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecek, Müftülüklerce bir sonraki yıl Mart ayına kadar muhafaza edilecektir” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.