Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de seçim öncesi konut piyasasında hareketlilik

Edirne’de emlakçılık yapan Hakan Baş, Edirne’de seçim öncesi konut piyasasında hareketlilik olduğunu belirterek “Edirne'de seçim atmosferi konut piyasasında da kendini göstermeye başladı. Son dönemde artan talepler ve alımlar, piyasada hareketlilik yarattı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:41
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de seçim öncesi konut piyasasında hareketlilik

Edirne'de seçim atmosferi konut piyasasında da kendini göstermeye başladı. Konut fiyatlarında belirgin bir düşüş gözlenmese de seçim sonrasında fiyatların yükseleceği beklentisiyle birlikte hareketlilik yaşanıyor. Edirne’de emlakçılık yapan Hakan Baş, Mart ayından itibaren piyasada daha fazla hareketlenme beklediklerini ifade etti.

Kış aylarının genellikle durgun geçtiğini dile getiren Baş, bu yılın da benzer şekilde seyrettiğini ancak son dönemde yaşanan hareketlilikle birlikte piyasanın canlanmaya başladığını söyledi.

“HAREKETLİLİĞİN DEVAM EDECEĞİNİ UMUYORUZ”

Yaz sezonunun yaklaşması ile hareketliliğin devam edeceğini umduklarını söyleyen Baş; “Edirne’de seçim öncesi konut piyasasında bir hareketlilik başladı. Arayıp soranlar var, satın alanlar var. Fiyatlarda düşme yok, aynı. Fakat seçimden sonra fiyatlarda artış olacağı algısı dolayısıyla hareketlilik olabilir buna bağlıyorum. Yaz sezonunda daha aktif oluyoruz. Mart ayından sonra daha da hareketlenmesini bekliyoruz. Kış sezonu konut piyasası durgun olur. Bundan 10 yıl önceki kışta durgundu bu kışta durgundu. Ama hareketlilik başladı böyle devam edeceğini umuyoruz” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.